TEMEL İLKELERI C# OBJECT KULLANıMı

Temel İlkeleri C# Object Kullanımı

Temel İlkeleri C# Object Kullanımı

Blog Article



Düzenli esaslatma normalde fazladan şifre olmadan gerçekleşir. BankAccount sınıfı kötüdaki imzaya iye bir partner oluşturucu bildirir:

Public erişim belirleyicisi ile oluşturulan metod evet da property ler oluşturulduğu class dısından da erişilebilir.

O veriyi kullanabilmek için unboxing mesleklemleri yaparız.Object veri tipi bu özelliğiyle bize enikonu kolay sağlamlamaktadır.Örneğin, tipini bilmediğimiz verileri object ile elde ederek sonra muktezi tiplere Convert edebiliriz…

Object kullanımında, done alım satımi sırasında injection tecavüzlarına karşı önlemler düzenınmalıdır. Özellikle, kullanıcı girdilerinin düz bir şekilde denetlenmemesi yahut çalışmalenmemesi durumunda bu tür tecavüzlar gerçekleşebilir.

Init only propery’lerde sadece object initializer esnasında mesabe taması konstrüksiyonlabilmesini sağlamlar.

Fakat yekten lüks olayın bulunduğu sınıflarda tanımlama okkalı olacak ve derslikın gereksiz yere çoklemesine sebep olacaktır.

2010 yılından bu yana Bilişim Teknolojileri Öğretmeni olarak iş liselerinde görev yapmaktayım.

C# nesne odaklı bir programlama dilidir. Nesne odaklı programlamanın dört omurga ilkesi şunlardır:

Ee söylenti gelimi struct dokumasında da new operatörünü kullanırsak şayet evet alakadar mimaridan bir nesne üretilecektir amma struct bir boy bos tipli değişici dokumasında olduğundan dolayı o nesne belleğin Stack kısmında koruma edilecektir.

Interface kısmıan geldiğimizde, buradaki 3 metot MyShapeWorks Interface içinde teşhismlanan ve MyShape dershaneında geçerli arayüzden gelir.

Tanım 1: Oturak klasının, belirli bir metodunun türemiş sınıflarda, o sınıflarda muaddel bir biçimde çhileıştırılmasıdır.

Class seviyesinde tanımlanan Student nesnesi kullanılarak, yeni bir Student eklendi. Lüzumlu işlemler, Student sınıfında mimarilıyor.

C# Object Kullanımı burada dü pare nesnenin oluşturulması bileğil, Singleton paternine karşın birden bir tomar nesnenin oluşturulabilme ihtimalidir. Bunun sebebi, Singleton tasarımını uyguladığımız sınıfa meydana getirilen talepler farklı Threadlar üzerinden gerçekleştiriliyorsa eğer ‘nesne == null’ yoklamaüne T bir zamanlar birden aşkın(n sayı) istem ulaşabilmekte(belki) ve bu eşzamanlı ulaşan taleplerin her biri ‘true’ olarak if koşullarından geçerek nesne üretim scopeuna erişebilmektedirler. Henüz hakikat bir ifadeyle erişebilme ihtimaline sahiptirler.

Şimdi projeme bir klasör ekliyorum ve adına Interface ovayorum. Klasör üzerinde sağ tık yapıp Add diyerek bir New Item diyorum ve bir Interface ekliyorum.

Report this page